Setmanari d'informació local - 138 anys

STEI: «Els Pressuposts CAIB obren la porta a no aplicar als treballadors públics les millores retributives que regulin els PGE»

34651

El sindicat STEI ha considerat aquest dimecres que els Pressupostos autonòmics «obren la porta» a no aplicar a les Balears les millores retributives a treballadors públics que puguin preveure els pressupostos generals de l'Estat (PGE).

Segons han indicat en un comunicat, en el Projecte de Llei de Pressupostos 2020, el Govern es reserva la possibilitat de no aplicar aquests increments retributius, de manera que exigeixen a l'executiu que rectifiqui. A més, ha anunciat que demanarà als grups polítics de l'oposició que registrin esmenes en aquest sentit.

El STEI ha detallat que aquesta situació podria afectar el personal al servei de l'administració de la Comunitat Autònoma -sanitari, docent i serveis generals- i el seu sector públic -empreses i ens públics-, el personal docent de centres concertats, els membres de Govern , els càrrecs, el personal eventual, els membres de la Sindicatura de Comptes i el director de l'Oficina contra la Corrupció.

A més, també afectaria el personal del Parlament i de la Universitat dels Illes Balears (UIB) i podria condicionar, segons el sindicat, les retribucions de la resta de personal treballador públic de les administracions locals i dels consells insulars.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.