Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca sobre els resultats 10N: «Es confirma la frivolitat de Sánchez»

34623

Més per Menorca considera que els resultats de les eleccions d'aquest 10N «confirmen que aquesta convocatòria ha estat una gran frivolitat de Pedro Sánchez». «Per aquesta raó», assenyalen, Més per Menorca havia plantejat aquestes eleccions com una campanya de «protesta i denúncia per l'absurditat de la repetició electoral».

«Els resultats han donat la raó al partit perquè Sánchez no ha aconseguit mobilitzar l'electorat, la gent s'ha disgustat molt amb aquesta 'segona volta' i l'abstenció ha augmentat, la qual cosa ha afavorit la pujada de l'extrema dreta», han criticat.

Pel que fa a Menorca, el candidat al Senat, Eduard Riudavets, ha afirmat que a l'illa el partit ha obtengut els resultats «prevists per dues raons: en primer lloc, perquè la campanya de Més per Menorca ha estat de cost zero 'testimonial i de denúncia'; en segon lloc, perquè en ser una segona volta el debat no havia estat mai tan polaritzat i, a més s'ha criminalitzat el sobiranisme que nosaltres defensam».

Així i tot, l'electorat ha correspost l'esforç del partit en presentar-se malgrat les adversitats. «Els resultats, sense ser satisfactoris, no són dolents ni molt manco», ha dit Riudavets, perquè es demostra que hi ha un vot menorquinista que es manté «fins i tot en les circumstàncies més adverses».

D'altra banda, la diputada i candidata al Congrés, Patrícia Font, ha assegurat que Més per Menorca persistirà perquè «ara més que mai és necessari el vot sobiranista perquè o decidim nosaltres o ho faran els altres, que pretenen la uniformitat total».

Finalment, Més per Menorca ha volgut cridar l'atenció i valorar positivament el fet que l'únic bloc que ha millorat els resultats (amb 8 escons més) és el dels partits 'perifèrics' sobiranistes i regionalistes, a diferència dels blocs de la dreta -que es manté pràcticament igual- i l'esquerra 'espanyola' -que en perd 10.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.