Setmanari d'informació local - 138 anys

Balboa: «Sánchez només ha aconseguit donar força a VOX»

34603

El candidat de MÉS-Esquerra, Guillem Balboa, ha començat la nit electoral agraïnt la feina dels votants i apoderats, així com la confiança dels votants, «malgrat que eren unes circumstàncies difícils». Balboa ha emfatitzat que, a pesar dels mals resultats de la coalició ecosobiranista, «consideràvem que era important que hi hagués una papereta sobiranista i ecologista en aquestes eleccions».

Balboa ha lamentat que aquestes eleccions i l’augment de l’abstenció «no ha fet més que augmentar la força de l’extrema dreta, i això ha de fer reflexionar els que ens han duit a aquestes eleccions». Per tant, el candidat ha conclòs que Sánchez «només ha aconseguit donar força a VOX».

Segons l’anàlisi del coordinador de MÉS per Mallorca i candidat de MÉS-Esquerra, «ens trobam en una situació de bloqueig i ingovernabilitat que no es resoldrà fins que no s’abordi la situació catalana per tant només hi ha dues possibilitats: o un acord de les esquerres i els sobiranistes, o un acord del PSOE amb el Partit Popular». MÉS-Esquerra, ha dit Balboa, «continua apostant per un govern d’esquerres i sobiranistes per a fer front a la situació de bloqueig».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.