Setmanari d'informació local - 138 anys

Càritas amplia la seva xarxa de voluntariat

34569
Càritas Mallorca continua ampliant el nombre de persones que formen part de la seva xarxa de voluntariat. | Càritas Mallorca

Càritas Mallorca continua ampliant el nombre de persones que formen part de la seva xarxa de voluntariat amb 27 noves incorporacions. Aquestes persones varen participar en el mes d'agost i d'octubre a la formació inicial de voluntariat que es dugué a terme en 4 cursos diferents, i que ara s'incorporen als projectes que l'entitat té en marxa.

Algunes de les tasques a les quals s'han incorporat són l'atenció a les botigues solidàries; suport administratiu i registre informàtic; fent classes de castellà i anglès per a persones migrants; donant suport a activitats formatives; els tallers prelaborals i activitats d'habilitats amb dones, entre d'altres. També està pendent la incorporació de persones a projectes de suport formatiu per a menors i treball en família.

La formació inicial duta a terme el mes d'octubre fou de 23 persones, 19 dones i 4 homes, amb una mitjana de 51 anys i majoritàriament amb formació universitària. En aquesta formació de 6 hores distribuïdes en dos mòduls, se'ls ha donat formació i informació sobre el Model d'Acció Social i el Marc d'Intervenció de Càritas, així com el paper del voluntariat al si de l'entitat i els projectes que en formen part.

Per altra banda en el mes d'octubre s'ha reprès la formació específica i contínua de voluntariat de Càritas que ja desenvolupa la seva tasca a les botigues de Càritas. La formació específica ha estat entorn de l'Economia Social i Solidària que es promou en aquests espais solidaris.

Com asseguren des de l'entitat, «la tasca social, d'acompanyament i suport als col·lectius més vulnerables de la societat que desenvolupa Càritas no seria una realitat sense la dedicació i el compromís de totes les persones voluntàries que formen part de l'entitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.