Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB convoca un concurs de microrelats contra la violència masclista

34555

La Universitat dels Illes Balears (UIB) ha convocat, mitjançant l'Oficina per a la Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes, la primera edició de el Concurs de microrelats contra la violència masclista, amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, el 25 de novembre.

Segons ha informat la UIB, l'objectiu és conscienciar a tota la comunitat universitària davant «aquest greu problema social», a més de promoure la creativitat literària. Les obres han d'estar relacionats amb la lluita contra la violència de gènere, poden tenir una extensió màxima de 200 paraules i s'han de presentar en lletra Arial 12.

El gènere literari dependrà de cada participant i es poden presentar tant en català com en castellà. S'admetran un màxim de dos microrelats per participant. El termini per enviar els microrelats és de el 28 d'octubre a l'20 de novembre i els premis consisteixen en un patinet elèctric per a la persona guanyadora i un rellotge intel·ligent per al finalista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.