Setmanari d'informació local - 138 anys

Illescena demana reunir-se amb l'IEB per a abordar el futur de la 'Fira B!'

34551

L'Associació d'Arts Escèniques de les Balears (Illescena) ha demanat reunir-se amb l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) per abordar el futur de la 'Fira B!', ja que asseguren que no se'ls ha «comentat, informat o demanat cap tipus d'opinió ni d'avaluació» al respecte.

En un comunicat difós aquest divendres, Illescena ha expressat la seva sorpresa per assabentar-se a través de la premsa de la decisió de «voler fer-la bianual, voler afegir més propostes artístiques, canviar-la de dates i/o allargar-la en el temps».

Per a l'associació, són idees que «podrien obtenir resultats positius o no tant». «La nostra opinió és que s'han d'analitzar amb coneixement de causa, tenint en compte la realitat illenca, de l'administració pública i dels professionals», han manifestat.

Per això, Illescena ha sol·licitat una reunió per oferir la seva experiència i coneixements en el camp. En aquest context, han recordat que la fira requereix «moltes hores» de dedicació i «una visió clara i eficient de tot el conjunt, el que sens dubte es pot aconseguir coordinant forces l'administració pública i els professionals de sector».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.