Setmanari d'informació local - 138 anys

Junqueras anima a votar MÉS-Esquerra: «Necessitam omplir les urnes de sobirania i progrés»

34545

El líder d'Esquerra Republicana empresonat per la justícia espanyola arran de l'1O, Oriol Junqueras, ha escrit aquest dijous una carta en la qual es dirigeix als ciutadans de les Balears per animar-los a votar la candidatura MÉS-Esquerra el pròxim diumenge en els comicis generals.

«Avui és més important que mai que impulsem un front ampli, que sumem des de la diversitat, que alineem sinergies i comptem amb la vitalitat de tot el país, fent costat a les forces de progrés que estimen la pluralitat, la justícia i la llibertat», ha assenyalat per afegir que això a les Illes Balears «només ho representa la candidatura de MÉS i Esquerra Republicana».

«Fem possible una coalició que s'alci contra un Estat cada cop més totalitari i en constant regressió», ha apuntat. «Cada vot serà un vot de dignitat i de compromís amb un futur de totes i tots que decidim entre totes i tots», ha finalitzat Junqueras.

Per la seva banda, Més per Menorca ha contestat a la missiva d'Oriol Junqueras a través de les xarxes: «Gràcies per la carta de suport que ens has escrit des de la presó. MÉS-Esquerra també es presenta per la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.