Setmanari d'informació local - 138 anys

La Junta de Personal Docent no Universitari sol·licita la «retirada immediata» del sistema de marcatge

34521

La Permanent de la Junta de Personal Docent no Universitari de Mallorca ha sol·licitat aquest dimecres la «retirada immediata» del sistema de marcatge horari que es va posar en marxa el passat mes de setembre.

«Davant la immobilitat de la Conselleria d'Educació i la lectura tergiversada que va fer el director general Antoni Morante al final de la Mesa Sectorial d’Educació del passat 29 d’octubre, en dir que s’havia arribat a un principi d’acord amb els sindicats pel que fa a la implantació del sistema de marcatge horari», la Permanent de la Junta de Personal Docent no Universitari de Mallorca ha demanat la tornada al sistema anterior de control horari que cada centre havia establert en funció de la seva autonomia, d’acord amb la normativa de la Direcció General de Personal Docent.

En aquest sentit, han denunciat que «amb la implantació d’aquest nou sistema, l’únic que ha fet la Conselleria ha estat generar un problema on abans no n’hi havia cap». Així mateix, han posat de manifest que la implantació d’aquest sistema és una mena de 'cortina de fum' o de «maniobra de distracció per no parlar de l’estancament del Pressupost d’Educació per al 2020, que no experimentarà cap tipus de creixement». «Aquest fet no permetrà afrontar ni donar solucions a les grans mancances que té el nostre sistema educatiu, com manca d’equipaments, ràtios elevades, programes de suport escolar, etc», han criticat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.