Setmanari d'informació local - 138 anys

Balboa assegura que MÉS-Esquerra és «la garantia de polítiques d'esquerres, amnistia i drets civils»

34517

El candidat de MÉS-Esquerra al Congrés dels diputats, Guillem Balboa, ha assegurat aquest dimecres en el seu acte central de campanya que la coalició és «la garantia de polítiques d'esquerres, amnistia i drets civils per a tots».

Així s'ha expressat Balboa a l'acte, celebrat en el Parc de les Estacions de Palma, que ha inclòs una 'bunyolada' i un ball popular. Balboa ha assenyalat també que MÉS-Esquerra és la garantia «de l'exercici ple de la sobirania per a tots els pobles de l'Estat». «Tenim l'acord i el pacte dins del nostre AND i sabem que només amb la contribució de les esquerres sobiranistes com MÉS-Esquerra serà possible un govern realment progressista», ha declarat.

Per part seva, el número 3 al Congrés, Mateu 'Xurí', ha acusat el PSOE de posar l'unitat d'Espanya per davant dels drets i llibertats. En que aquest sentit, ha recordat que aquest mateix dimecres el Govern de Pedro Sánchez ha aprovat un Decret llei que permet «retallar en drets i llibertats digitals» i que això «és una anomalia democràtica». A més, ha citat el noms dels presos polítics catalans. Mentre que la candidata al Senat, Lila Thomàs, ha assenyalat que ella «ja ha tirat», fent referència al lema de la campanya de MÉS 'Ara tires tu' i que, això implica, haver triat feminisme, ecologisme i sobiranisme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.