Setmanari d'informació local - 138 anys

Más País defensa blindar el 75% de descompte per als residents i regular els preus

34485

La formació Más País ha manifestat aquest dimarts la seva intenció de millorar i garantir el Règim Especial de les Balears (REB), blindar el 75% de descompte per als residents en els vols entre les illes i la península i entre illes, a més de regular els preus de les companyies aèries.

Segons ha informat el partit, els integrants d'aquesta formació esperen que «la gent desencantada amb la política» vegi en la seva candidatura «l'alternativa real a una política de personalismes i cadires que han portat altres partits durant anys». Malgrat no creure en les enquestes, es mostren «optimistes», ja que, segons ells, les enquestes realitzades sobre la intenció de vot dels ciutadans de les Balears els situarien «prop de l'escó».

D'altra banda, Más País ha reforçat el seu compromís amb la transició energètica, ja que, segons diuen, «el planeta el demana a crits». Per això, han elaborat un pla per a frenar «els devastadors efectes» del canvi, i al seu torn avançar en l'economia i l'ocupació. Finalment, des de les files de la formació asseguren que no seran «un impediment per a formar un govern progressista», per la qual cosa «no demanaran cadires posant com a amenaça el bloqueig que suposaria fer unes terceres eleccions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.