Setmanari d'informació local - 138 anys

Agnès Llobet farà el pregó de la 30a Setmana del Llibre en Català de Palma

34465

L'actriu i poeta Agnès Llobet serà l'encarregada de fer el pregó que inaugurarà la trentena edició de la Setmana del Llibre en Català, organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca.

Enguany la 30a Setmana del Llibre en Català, que tendrà lloc del 14 al 17 de novembre, comptarà amb la presència de les llibreries LLIBRES RAMON LLULL, LLIBRERIA LLUNA, QUART CREIXENT, LLIBRERIA CLAYTON'S BOOK, DRAC MÀGIC, EMBAT i ABACUS, que obriran els seus espais d'11 a 21 hores.

La novetat d'enguany de la Setmana del Llibre en Català és el canvi d'espai, cercant un lloc proper als ciutadans i que alhora respiri una cultura arquitectònica de la ciutat. Així, la fira es trasllada a l'Aljub, Museu Es Baluard de Palma.

En aquesta edició es continuarà la potenciació de les activitats de foment de la lectura en el marc de la fira amb presentacions de llibres, lectures, contacontes, tallers i concerts i rep el patrocini del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell Insular de Mallorca i compta amb el suport de l'Ajuntament de Palma.

Agnès Llobet (Es Pont d'Inca, 1984) és una de les actrius mallorquines amb més projecció del moment. Una poeta i intèrpret que emociona el públic. El 2007 es llicencià en Interpretació a l'Institut del Teatre de Barcelona. Continua la seva formació actoral amb cursos impartits per Krysthian Lupa, Anatoli Vasiliev, Lene Beyer, Magüi Mira i Andrés Corchero, entre d'altres. Ha treballat en sèries de televisió com 'Un golpe de suerte' o 'Llàgrima de sang', cinema (Letters to Paul Morrissey) i teatre ('Cos de dona', 'Un manicomi a Goa', 'El sopar', 'Un matrimoni de Boston', entre moltes altres peces). En el camp de l'escriptura, ha publicat els poemaris 'Podríem' (Premi Rei En Jaume de poesia, 2010), 'La dona de Poe' (Ed. Agente Novembre, 2012) i 'L'incendi de les papallones' (Edicions del Despropòsit, 2015) amb il·lustracions de Francisco Javier Barrera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.