Setmanari d'informació local - 138 anys

Brega pública entre representants dels partits Ciudadanos i Llibertat Llucmajor

34463

Malament ha començat la legislatura per al bloc de dretes que governa Llucmajor. Tot i que comparteixen govern, el regidor del partit Ciudadanos, Ginés Saez i el regidor de la formació d'àmbit local Llibertat Llucmajor, Alexandro Gaffar, han protagonitzat una brega pública, a través de les xarxes virtuals, amb insinuacions i retrets mutus.

La baralla ha començat perquè el regidor de Ciudadanos ha retret públicament a Llibertat Llucmajor que hagués votat en contra de la modificació de l’Ordenança fiscal reguladora de la taxa per a la utilització privativa o per l’aprofitament especial del domini púbic local. Segons Ginés Saez, Llibertat Llucmajor va votar en contra de «baixar els imposts» ja que «s'han negat a canviar l'ordenança de terrasses». Saez acusa els seus socis de govern d'«incomplir els acords».

Alexandro Gaffar respon el se soci de govern i li diu que només defensa els interessos dels establiments de Llucmajor poble i no de la resta del municipi i nega que la proposta formi part de l'acord signat.

A partir d'aquí, acusacions de mentir i de fer «electoralisme» i, en general poca sintonia per ser dos membres d'un mateix equip de govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.