Setmanari d'informació local - 138 anys

Podemos aposta per un sistema de sanitat 'pública i de qualitat' i per una 'educació gratuïta'

34415
Les candidates de Podem han fet campanya aquest dissabte davant Son Espases. | Podemos

Les candidates d'Unides Podem al Congrés dels Diputats, Antònia Jover i Lucía Muñoz, i la Candidata de la formació al Senat per Mallorca, Beni Aguiló, han apostat aquest dissabte per un sistema de salut «públic i de qualitat» i per una educació «gratuïta».

Segons ha defensat Jover a l'entrada de l'Hospital de Son Espases, «la sanitat és un pilar de la democràcia». Per aquest motiu, des del partit aposten per «augmentar les llistes de professionals de medicina i infermeria, eliminant els copagaments i reduint les llistes d'espera a més de crear un veritable sistema d'atenció a la salut mental i a la dependència».

No obstant això, la candidata ha lamentat que «fa anys que els governs de PP i PSOE fan retallades en el sector». D'aquesta manera, ha assenyalat, que «estant a les portes d'una nova recessió, no es pot consentir que el tàndem Casado-Sánchez torni a passar les tisores per la sanitat».

D'altra banda, Lucía Muñoz, ha declarat que «l'educació és un altre dels pilars de l'Estat del Benestar». No obstant això, ha assenyalat, «en els últims anys la inversió en educació no ha fet més que caure».

Enfront d'aquesta situació, Unides Podem s'ha compromès a «pujar-ho fins a un 5,6 per cent del PIB si governa». Igualment, s'ha compromès a «garantir la gratuïtat de l'educació, ja que és la millor manera de garantir la igualtat d'oportunitats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.