Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Sonia Vivas recorda a Fulgencio Coll les «tropes espanyoles matant i torturant iraquians» sota el seu comandament

34391

La regidora de família, feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas, ha revolucionat la xarxa Twitter amb una piulada que diu: «Aquestes són les nostres tropes espanyoles matant i torturant iraquians a cops i coces. Avui, qui va liderar la Base Espanya a l'Iraq, que és regidor de Vox a Palma, em demana la dimissió del meu càrrec per explicar-ho. Fulgencio, explica què va passar.».

El text va acompanyat d'un vídeo que va publicar el diari espanyol 'El País' i que mostra cinc soldats espanyols maltractant i torturant dos presoners iraquians en els primers mesos de 2004 i que va ser enregistrat a la Base Espanya a Diwaniya (Iraq).
Tal i com explica Vivas, efectivament, el general Fulgencio Coll, actualment regidor de l'Ajuntament de Palma, era el màxim responsable d'aquella base militar espanyola en aquella època.

La piulada de la regidora acumula ja més de 6.500 repiulades i centenars de comentaris, molts dels quals fan referència a que les mateixes pràctiques que es veuen en el vídeo s'estan reproduint aquests dies a les comissaries de la policia espanyola a Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.