Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB defensa que la modificació pressupostària del Consell és fruit d'una «gestió prudent»

34371

El PSIB en el Consell de Mallorca ha defensat aquest dijous que la modificació pressupostària aprovada pel ple és fruit d'una «gestió prudent», ja que s'ha basat en el romanent d'anys anteriors.

Així s'ha expressat el portaveu del PSIB en la institució insular, Andreu Alcover, que ha celebrat la modificació, que es destinarà a l'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials. El PSIB ha recalcat que aquest canvi és conseqüència de l'increment del conveni col·lectiu, fruit de la concertació del tercer sector. En aquest context, Alcover ha qualificat «d'inexplicable» que l'oposició hagi votat en contra de la proposta, i ha suggerit que es pot deure al fet que «no voldria traslladar aquest increment als treballadors».

Igualment, el ple ha aprovat dues modificacions més per a pagar dues sentències pendents per un valor d'aproximadament vuit milions d'euros. Alcover ha considerat justificat aquest pas, ja que era una obligació fer front a aquests pagaments, i perquè segons la intervenció, no afecta l'estabilitat pressupostària del Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.