Setmanari d'informació local - 138 anys

Convoquen vaga indefinida en la recollida de fems a Inca a partir del 12 de novembre

34363

Comissions Obreres (CCOO) ha informant aquest dijous que els treballadors de recollida de fems d'Inca han convocat una vaga indefinida a partir de les 00.00 hores del 12 de novembre, després de sis «infructuosos» mesos de negociació del conveni de recollida de residus sòlids urbans al municipi.

Segons han informat, la negociació es troba «blocada per l'entossudiment de la patronal» a l'hora d'abordar «qualsevol tipus de millora econòmica» per als treballadors, el salari, segons han recordat el sindicat, «no es revaloritza des de 2013».

CCOO assenyala també que l'«efecte immediat» d'aquesta convocatòria de vaga i la perspectiva que aquesta pugui afectar la festivitat del Dijous Bo ha propiciat «una major predisposició» de la patronal per a una entesa.

En aquest sentit, estan programades dues reunions: una amb l'empresa, prevista per al 5 de novembre, i una altra davant el Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Balears (Tamib), el 6 de novembre, que comptarà amb la presència d'un representant del Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.