Setmanari Sóller

135
anys

El Born acull a partir d'aquest dimecres l'exposició del certamen Art Jove de Còmic

34349
30-10-2019

L'exposició de l'obra dels finalistes del certamen de l'Art Jove de Còmic 2019, que organitza l'Institut Balear de la Joventut, s'inaugurarà aquest dimecres a les 19.00 hores en el passeig del Born i es podrà visitar fins al dia 15 de novembre en el marc del festival internacional del còmic de Mallorca, el Còmic Nostrum.

Segons han informat des de la Conselleria d'Assumptes Socials i Esports, de qui depèn l'Institut Balear de la Joventut, també estarà exposat un fragment de l'àlbum 'Sota el cel vermell de Mart', de Gonzalo Aeneas i Enric Pujadas, que va ser l'obra guanyadora del Art Jove de Còmic 2017.

Després de la inauguració, a partir de les 20.00 hores, es farà públic el títol de l'obra guanyadora del certamen d'aquest any al pati del Casal Solleric. Els dibuixants i guionistes que disputen la final són José Antonio Menes, Tomeu Riera, Jaume Font, Marina dels Àngels Ferragut i Jofre Urgelés, Ana Sainz, Jaume Vadell i Lucía Pastor i José Ángel Gómez.

El premi està dotat amb 7.000 euros dels quals, 2.000 euros corresponen al primer premi en metàl·lic, 1.500 al concepte de drets d'autor i 2.500 a la publicació de l'obra guanyadora. Estan prevists també dos segons premis de 500 euros.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris