Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consevatori Superior acollirà el Cicle de noves músiques de Mallorca

34347

El Conservatori Superior de Música de Balears acull 'Phona', el Cicle de noves músiques de Mallorca 2019-2020, esdeveniment que se celebra per segon any consecutiu.

Segons ha informat la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, el director del Conservatori Superior de Música de les Balears, Ramón Porter, acompanyat del professor Albert Díaz com a màxim responsable del Cicle, així com del director artístic i productor de Phona, Bartomeu Moll i de Xavier Barceló, de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), han presentat aquest dimecres el cicle tardor-primavera 2019-2020.

Durant els pròxims mesos el cicle desenvoluparà una sèrie d'activitats entorn de les músiques de nova creació a Mallorca. En concret, al novembre concentra la majoria de concerts i classes magistrals, totes elles dedicades a la memòria del compositor Carles Guinovart i Rubiella (1941-2019).

Per primera vegada el cicle compta amb la col·laboració del Conservatori Superior, que acollirà un concert del Conjunt Contemporani del Conservatori, a més d'un concert amb una masterclass i un taller de composició on els alumnes podran estrenar les seves creacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.