Setmanari d'informació local - 138 anys

Sánchez centra el seu míting a Palma en el bloqueig polític com a «principal problema»

Sánchez ha anunciat l'aprovació de 18 milions per la torrentada de Llevant

34343

El president del Govern espanyol en funcions i candidat del PSOE, Pedro Sánchez, ha anunciat en el seu míting de campanya electoral a Palma que el Consell de Ministres aprovarà aquest dijous 18 milions d'euros d'ajudes per als afectats per les torrentades de Llevant l'octubre de 2018.

Així mateix, s'ha felicitat a ell i al seu partit per l'exhumació del dictador Francisco Franco del Valle de los Caídos. «Espanya és fruit del perdó, però no pot ser producte de l'oblit», ha apuntat. Sánchez ha avisat que la proposta de l'oposició per a les eleccions generals és «frenar al PSOE i tenir un Govern feble», la qual cosa «li pot interessar electoralment a la dreta i a les seves tres sigles, però és letal per al país».

Així s'ha expressat Sánchez en un míting en la Plaça Sant Jeroni de Palma, on ha centrat el seu discurs en el bloqueig polític com a «principal problema» del país i en la necessitat d'aconseguir un Govern estable. En particular, ha argumentat que «el bloqueig polític és un obstacle per a la resolució d'altres qüestions com l'accés a l'habitatge, les pensions o l'ocupació». Amb aquesta idea, el candidat ha incidit en què la campanya electoral està consistint en «tots contra el PSOE, però també el PSOE contra el bloqueig de tots».

A continuació, Sánchez ha dedicat algunes paraules als seus rivals polítics: al candidat de Podemos, Pablo Iglesias, li ha retret que vulgui «amagar que ha votat quatre vegades en contra que hi hagi un president socialista al capdavant d'un Govern progressista». Després ha ironitzat sobre les acusacions del candidat de Cs, Albert Rivera, sobre el seu suposat «pla de pactar amb podemites i nacionalistes». Finalment, ha conclòs apuntant que el candidat del PP, Pablo Casado, acusa el PSOE de tenir «un pacte amb Vox». «Aquest és el nivell», ha ironitzat.

Per tot això, el president del Govern espanyol en funcions ha declarat que la proposta política de l'oposició «dura dues setmanes», és a dir, fins a les eleccions, perquè consisteix a «frenar al PSOE». En aquest context, ha defensat que hi ha «més raons que el 28 d'abril per a anar a les urnes», perquè ara hi ha «molta més informació del que es va fer amb els vots».

A l'acte també han assistit la presidenta del Govern balear i secretària general del PSIB, Francina Armengol; el candidat al Congrés per les Balears, Pere Joan Pons; i el batlw de Palma, José Hila. La visita de Sánchez a Palma ha coincidit, igual que va ocórrer en la campanya del 28A, amb la del candidat del PP, Pablo Casado.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.