Setmanari d'informació local - 138 anys

Preveuen posar en marxa el nou CEIP d’Inca al llarg del curs 2021/2022

34297

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, s’ha reunit aquest dilluns amb el batle d’Inca, Virgilio Moreno, per a fer un seguiment dels projectes educatius del municipi. A la reunió han assistit el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, i la regidora d’Educació, Alice Weber.

Des d’Educació s’ha fet un repàs de la situació de les diferents infraestructures previstes al municipi, destacant el cas del nou col·legi d’Inca que actualment es troba en fase de redacció definitiva. Les previsions que es manegen per part de l’IBISEC és que el centre pugui començar a funcionar al llarg del curs 2021/22.

El nou CEIP d’Inca suposarà una inversió de més de quatre milions d’euros que s’afegirà a l’esforç que s’ha fet al llarg de la legislatura per a millorar les infraestructures educatives del municipi, com l’ampliació de l’IES Berenguer d’Anoia, les aules del CEIP Ponent o el futur gimnàs del CEIP Llevant, les obres del qual ja es troben en execució.

Per altra banda, s’ha confirmat que a principis de 2020 es podrà licitar el projecte de reforma del Museu de l’Educació al Quarter General Luque. Es tracta d’una obra important ja que preveu la rehabilitació del pavelló 7 del quarter que acollirà el museu i una inversió de 702.400 euros.

Finalment a la reunió també s’ha tractat l’ampliació de l’IES Inca després de la separació de l’antic IES Pau Casesnoves en dos centres: el CIFP Pau Casesnoves i l’IES Inca. L’ampliació està prevista al llarg d’aquesta legislatura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.