Setmanari Sóller

135
anys

La Mallorca Film Commission celebra una jornada per a crear sinergies amb la indústria audiovisual xinesa

34295
28-10-2019

La Mallorca Film Commission ha organitzat unes jornades en el marc de l'Evolution Mallorca International Film Festival (EMIFF) amb l'objectiu de crear sinergies entre el sector audiovisual xinès i el mallorquí.

Segons ha informat aquest dilluns el Consell, la Mallorca Film Commission ha fet possible que l'equip de la pel·lícula xinesa 'The Priestess', que s'estrena aquest dilluns a les 19.30 hores en el CineCiutat, es desplaci fins a Palma. Es tracta d'una producció originària de Fu Zhou, una ciutat situada a la província de Jiangxi, dirigida per Joe Chow, i és el primer llargmetratge que representa la cerimònia xinesa de sacrifici 'Big Nuo'.

En aquest sentit, el conseller de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, Andreu Serra, ha considerat aquest dilluns que la presència de la pel·lícula en el festival mallorquí i la presència «d'aquesta important delegació de cineastes xinesos, és un pas més en l'estratègia de vincular Mallorca i la Xina a través del cinema».

Així mateix, Serra ha indicat que aquesta iniciativa pretén potenciar «el coneixement dels atractius de Mallorca» en aquest país, que ha considerat que «comença a ser un dels grans mercats emissors del turisme internacional».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris