Setmanari d'informació local - 138 anys

Continuen les obres de senyalització per a convertir en 'Zona 30' Es Vivero, el Rafal Nou i el Rafal Vell

34293

L'Ajuntament de Palma continua amb les obres de senyalització per a convertir en 'Zona 30' els barris d'Es Vivero, Rafal Nou i Rafal Vell de Palma, fet que ha suposat una inversió de 201.846 euros de les arques públiques.

Segons ha informat Cort, la conversió es duu a terme després de la finalització de la mateixa actuació en els barris de Santa Catalina i Son Sardina i inclou en aquest cas a més, l'ampliació d'un itinerari per a ciclistes. Actualment, en el barri s'està duent a terme la part de l'obra civil de construcció de portes, adequant les voreres per a posteriorment elevar el pas per a vianants. Així, s'han completat ja cinc de les 16 portes d'entrada de les quals consta aquesta nova 'Zona 30'.

En el cas del Rafal i Es Vivero, l'aplicació de la 'Zona 30' atén a més una petició veïnal que es va fer arribar a través del procés de pressupostos participatius. La nova àrea limita amb el Torrent Gros, el carrer Aragó fins a la via de Cintura i els carrers Biniamar i Son Gibert.

Itinerari ciclista

El projecte que s'està executant inclou també la senyalització d'un itinerari ciclista per a connectar el carril bici del carrer Biniamar amb l'itinerari ciclista de Son Cladera. En total, s'instal·laran 25 senyals verticals i 27 símbols més de 30 i la corresponent senyalització horitzontal del carrer i carril bici.

Aquest dilluns, diversos representants de Cort, entre ells el batle, José Hila, han visitat les obres de senyalització en els barris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.