Setmanari Sóller

135
anys

Continuen les obres de senyalització per a convertir en 'Zona 30' Es Vivero, el Rafal Nou i el Rafal Vell

34293
28-10-2019

L'Ajuntament de Palma continua amb les obres de senyalització per a convertir en 'Zona 30' els barris d'Es Vivero, Rafal Nou i Rafal Vell de Palma, fet que ha suposat una inversió de 201.846 euros de les arques públiques.

Segons ha informat Cort, la conversió es duu a terme després de la finalització de la mateixa actuació en els barris de Santa Catalina i Son Sardina i inclou en aquest cas a més, l'ampliació d'un itinerari per a ciclistes. Actualment, en el barri s'està duent a terme la part de l'obra civil de construcció de portes, adequant les voreres per a posteriorment elevar el pas per a vianants. Així, s'han completat ja cinc de les 16 portes d'entrada de les quals consta aquesta nova 'Zona 30'.

En el cas del Rafal i Es Vivero, l'aplicació de la 'Zona 30' atén a més una petició veïnal que es va fer arribar a través del procés de pressupostos participatius. La nova àrea limita amb el Torrent Gros, el carrer Aragó fins a la via de Cintura i els carrers Biniamar i Son Gibert.

Itinerari ciclista

El projecte que s'està executant inclou també la senyalització d'un itinerari ciclista per a connectar el carril bici del carrer Biniamar amb l'itinerari ciclista de Son Cladera. En total, s'instal·laran 25 senyals verticals i 27 símbols més de 30 i la corresponent senyalització horitzontal del carrer i carril bici.

Aquest dilluns, diversos representants de Cort, entre ells el batle, José Hila, han visitat les obres de senyalització en els barris.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris