Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB defensa que les declaracions de Calvo respecte a MÉS per Mallorca varen ser «prudents i raonables»

34283

La portaveu del PSIB al Parlament, Sílvia Cano, ha considerat que les declaracions de la vicepresidenta del Govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, d'aquest diumenge a Calvià sobre MÉS per Mallorca i el pacte amb els socialistes al Govern varen ser «prudents i raonables» i, en aquest sentit, ha argumentat que «cal respectar l'Estat de dret i que hi ha un marc constitucional».

En roda de premsa, la portaveu socialista ha explicat que «si cal canviar les regles de joc s'ha de fer des del Congrés dels Diputats. No hi ha Estat de dret fora de la democràcia», ha afegit Cano.

Declaració de la Llotja de Mar
D'altra banda, demanada pel fet que MÉS per Mallorca hagi signat la 'Declaració de la Llotja de Mar' al costat de partits sobiranistes de l'Estat per a defensar el dret a l'autodeterminació i la llibertat dels presos polítics, ha sostengut que «cada grup polític té les seves prioritats».

«Des del PSIB estam centrats en intentar respondre els problemes de la gent com són, per exemple, l'atur i les incerteses globals econòmiques perquè no paguin els de sempre». «Cada grup decidirà quines són les seves prioritats i seran els ciutadans els qui valorin si hi estan d'acord», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.