Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat sobre Carmen Calvo: «Insinuar que MÉS està al límit de la legalitat només s'havia atrevit a fer-ho l'extrema dreta»

34277

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha considerat «un insult» als militants i votants del partit les paraules de la vicepresidenta del Govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, sobre la formació ecosobiranista durant un acte del PSIB a Calvià.

En una roda de premsa aquest dilluns al Parlament, Ensenyat ha apuntat que fins ara «insinuar d'alguna manera que MÉS està al límit de la legalitat era una qüestió que només s'havia atrevit a fer l'extrema dreta», i ha afegit que Calvo «ha de saber sumar i ha de saber quants vots necessitava Francina Armengol per a ser investida presidenta».

Ensenyat també ha recordat a la vicepresidenta que «debatre, discrepar i pensar diferent sobre moltes qüestions, fins i tot la del model d'Estat, encara no és cap delicte». En aquesta línia, el diputat ha ironitzat dient que estan «contents» que Calvo els doni «permís per a viure i existir».

Finalment, Ensenyat ha assenyalat que els hagués agradat més sentir parlar d'altres qüestions com la cogestió aeroportuària, el 'blindatge' del descompte del 75 per cent de resident, la derogació de la Reforma Laboral, la 'Llei Mordassa' i la Lomce o el finançament autonòmic, però ha lamentat que en la campanya «es parlarà molt de Catalunya però poc d'altres temes fonamentals».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.