Setmanari d'informació local - 138 anys

Teràpia psicològica i lectura adequada amb Espapdf com a camins al benestar

34261

La psicologia no només és una ciència fascinant, que permet comprendre el funcionament de la ment i la conducta humana, dels vincles socials i la seva importància per a la salut mental, sinó que també és una disciplina multifacética que té relació amb gairebé qualsevol aspecte de la vida dels éssers humans.

És així que resulta de gran interès tant per als professionals en l'àrea i per als qui es beneficien dels seus serveis en un procés terapèutic, com per a aquells que simplement tenen curiositat per conèixer més sobre temes psicològics i s'interessen en la lectura d'aquests temes.

La teràpia psicològica i els seus beneficis

Si bé és innegable l'aportació de la psicologia pel que a benestar i salut mental es refereix, un dels majors estigmes entorn d'ella ha estat la creença que per a anar a teràpia cal estar malament del cap. Per això, avui dia resulta fonamental la desmitificació d'aquesta creença i el coneixement que un psicòleg és el professional indicat, no sols per a tractar malalties mentals sinó també diversos temes relacionats amb la conducta i els vincles humans.
D'aquesta forma, la teràpia psicològica resulta oportuna tant per a alleujar el patiment humà en diverses facetes o situacions, com per a transcendir obstacles, potenciar les fortaleses que cada persona té i millorar la seva manera d'interactuar amb el món. Tot això resulta possible a través d'un abordatge que es fonamenti en informació científica i pràctiques ètiques, la qual cosa permet proporcionar als pacients eines que els ajudin a transformar les seves vides.

L'abordatge també dependrà de l'enfocament aplicat pel psicòleg, entre els quals es troben el cognitiu-conductual i el psicoanalític, que haurà de correspondre amb les característiques del pacient i el seu motiu de consulta per a ser el més efectiu possible.

Quan és necessari iniciar una teràpia psicològica?

A l'hora de buscar un terapeuta, a l'Estat espanyol existeixen diverses opcions per a contactar a professionals de qualitat, fins i tot via online, els quals ofereixen consultes personalitzades que s'adapten a les necessitats de qualsevol pacient que sol·liciti els seus serveis en aquests i altres casos:
Baixa autoestima.
Estrès i ansietat.
Tristesa i depressió.
Problemes de parella o dificultats en les relacions socials.
Pors i fòbies.
Trastorns del son.

A part de comptar amb l'experiència acadèmica per a abordar aquests casos de manera efectiva, es tracta de professionals empàtics i comprensius, que en conjunt amb el pacient construiran un espai terapèutic segur per a trobar les solucions i respostes que garanteixin la transformació desitjada.

Llibres de psicologia en Espapdf

D'altra banda, si el que es vol és accedir al coneixement teòric i pràctic que ha generat aquesta ciència, en webs com Espapdf es poden descarregar gratis llibres digitals en format pdf, ePub o Mobi. Alguns són útils per a psicòlegs i estudiants de psicologia, i altres per a interessats en el tema o afeccionats que busquen nodrir-se amb informació científica i professional.

A Espapdf les opcions per a descarregar són múltiples i es pot accedir a elles des de qualsevol dispositiu electrònic amb accés a Internet. A part, la pàgina compta amb un disseny senzill i un cercador que permet situar fàcilment les obres d'interès, ja sigui per mitjà de l'autor, el gènere o el títol.

En plataformes com aquesta poden trobar-se llibres sobre temes com:
Psicologia i èxit, ideal per a emprenedors.
Influència de la psicologia en l'economia social.
Trastorns i disturbis de la psique, psicopatologies.
Psicologia forense, aplicació d'aquesta ciència a la recerca criminal.

Com descarregar llibres amb Espapdf?

El primer pas per a realitzar una descàrrega és accedir a la pàgina web de Espapdf. Després, s'ha d'ingressar en el cercador, el gènere, el nom de l'autor o el títol del llibre. Això dependrà de l'específica que es vulgui la llista de resultats, ja que amb el gènere aquesta serà molt més àmplia i es podran trobar tots els llibres disponibles sobre un tema, mentre que en col·locar el títol es donarà directament amb l'obra desitjada.
Finalment, en fer clic sobre el text seleccionat es tindrà l'opció tant de llegir-lo en línia com de descarregar-lo en el format digital que es prefereixi, per a després gaudir de la seva lectura en qualsevol moment i lloc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.