Setmanari d'informació local - 138 anys

La minoria espanyolista de Catalunya es manifesta en defensa dels seus privilegis

34257

La minoria espanyolista de Catalunya ha tornat a veure amenaçats els seus privilegis, com ara fa dos anys, i ha tornat a manifestar-se pels carrers de Barcelona.

L'entitat multisubvencionada autoanomenada 'Societat Civil Catalana' ha aplegat al voltant de 80.000 persones aquest diumenge migdia al passeig de Gràcia de Barcelona, segons dades de la Guàrdia Urbana, en una manifestació per reclamar «la fi del procés independentista a Catalunya» i la recuperació, segons l'entitat, de la convivència.

El president de Societat Civil Catalana, Fernando Sánchez Costa, ha demanat que es posi fi «a la violència, a la confrontació i al procés» i ha assegurat que cal «mirar al futur per a refer i reconstruir Catalunya». Sánchez-Costa ha dit que avui la manifestació ha reunit tots els «demòcrates constitucionalistes catalans» que diuen «prou al procés».

«President Torra, és molt senzill: posi les urnes»

Sánchez Costa, en el discurs que ha posat fi a la manifestació, ha dit que avui ha sortit al carrer «una marea d'aigua que acabarà amb el foc del procés». També ha demanat a Quim Torra que «posi les urnes», fent una al·lusió a les paraules de l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, que ha provocat rialles entre els assistents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.