Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP presenta mocions a tots els ajuntaments de les Balears per a donar suport a l'actuació dels policies a Catalunya

34213

El Partit Popular presentarà a tots els ajuntaments de les Balears una proposta de Declaració Institucional de «suport i reconeixement a la tasca que realitzen les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat» a Catalunya.

A la Declaració Institucional la formació reafirma el seu «rebuig a qualsevol manifestació de violència i el seu compromís en la defensa de la Constitució, la legalitat vigent i els principis, drets i llibertats que d'ella emanen». A més han volgut destacar la «tasca exemplar» -que segons ells fa la policia- «per a la protecció dels béns i la seguretat de tots que estan duent a terme les FCSE gràcies a la qual els ciutadans de Catalunya han vist constatada la fortalesa i la vigència de l'Estat de Dret».

Per al PP de les Illes Balears «resulta imprescindible mostrar el reconeixement de tots els espanyols a l'exemplar i abnegada tasca que duen a terme aquests servidors públics».

«Declaram la nostra ferma condemna dels actes violents protagonitzats en els darrers dies per elements radicals a Catalunya, manifesta la seva solidaritat i alè als milions de ciutadans que estan patint aquesta terrible situació i mostra el seu suport incondicional a les forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, així com a la Policia Autonòmica catalana, i en especial a tots aquells dels seus membres que han resultat ferits en l'exercici de les seves funcions, per la seva impecable tasca i la professionalitat demostrada per a la defensa i protecció de els drets i llibertats de tots», han remarcat.

No obstant això, no han fet referència en el seu comunicat de cap manera a l'actuació desproporcionada de la Policia espanyola i Mossos d'Esquadra ni a l'ús de pilotes de goma i de foam que ha deixat 579 ferits en 6 dies de protestes. 4 d'aquests ferits han perdut la visió d’un ull. 60 dels ferits són periodistes acreditats i hi ha hagut en total 179 detenguts, 18 dels quals han estat enviats a la presó.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.