Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Evolution Mallorca Film Festival estrena a nivell mundial la sèrie 'The Mallorca Files'

34211

La sèrie 'The Mallorca Files' tendrà la seva estrena mundial en el marc de l'Evolution Mallorca International Film Festival (EMIFF), aquest divendres als cinemes CineCiutat de Palma, a les 18:30.

La parella protagonista, Ele Rhys i Julian Looman, acudiran a l'estrena i compartiran impressions amb el públic després de veure l'episodi pilot. A més, el seu director Dan Sefton i el seu productor Ben Donald també acudiran a la presentació de la sèrie.

'The Mallorca Files' ens explica la relació que estableixen l'ambiciosa detectiu britànica Miranda Blake i el seu despreocupat soci alemany Max Winter. Units per accident, els dos aprenen a treballar junts en una sèrie de variats i dinàmics casos plens d'humor i diversió. Una sèrie criminal carregada de diversió i articulada en 10 capítols que han estat rodats a Palma. Amb influències del cinema dels Germans Coen o del realitzador manxec Pedro Almodóvar, 'The Mallorca Files' és una coproducció liderada per la BBC i tendrà en EMIFF 2019 la seva posada de llarg.

Amb l'estrena de 'The Mallorca Files', el Festival obre les portes a la ficció televisiva per primera vegada. Les noves formes de consum audiovisual i la cada vegada major importància dels títols televisius en el mercat audiovisual componen una realitat a la qual EMIFF no pot donar l'esquena.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.