Setmanari Sóller

135
anys

L'Evolution Mallorca Film Festival estrena a nivell mundial la sèrie 'The Mallorca Files'

34211
25-10-2019

La sèrie 'The Mallorca Files' tendrà la seva estrena mundial en el marc de l'Evolution Mallorca International Film Festival (EMIFF), aquest divendres als cinemes CineCiutat de Palma, a les 18:30.

La parella protagonista, Ele Rhys i Julian Looman, acudiran a l'estrena i compartiran impressions amb el públic després de veure l'episodi pilot. A més, el seu director Dan Sefton i el seu productor Ben Donald també acudiran a la presentació de la sèrie.

'The Mallorca Files' ens explica la relació que estableixen l'ambiciosa detectiu britànica Miranda Blake i el seu despreocupat soci alemany Max Winter. Units per accident, els dos aprenen a treballar junts en una sèrie de variats i dinàmics casos plens d'humor i diversió. Una sèrie criminal carregada de diversió i articulada en 10 capítols que han estat rodats a Palma. Amb influències del cinema dels Germans Coen o del realitzador manxec Pedro Almodóvar, 'The Mallorca Files' és una coproducció liderada per la BBC i tendrà en EMIFF 2019 la seva posada de llarg.

Amb l'estrena de 'The Mallorca Files', el Festival obre les portes a la ficció televisiva per primera vegada. Les noves formes de consum audiovisual i la cada vegada major importància dels títols televisius en el mercat audiovisual componen una realitat a la qual EMIFF no pot donar l'esquena.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris