Setmanari d'informació local - 138 anys

Habtur Balears vol entrar a la comissió de l’impost de turisme sostenible

34189

Habtur Balears s'ha reunit aquest dimecres amb el conseller de turisme, Iago Negueruela, una primera presa de contacte on es varen traslladar els diferents fronts del sector. En aquest sentit, la primera reivindicació feta per part de la patronal, fou la incorporació a la comissió de l’Impost de Turisme Sostenible.

«És una anomalia que un sector que representa el 25 % de l'oferta allotjativa no sigui present a la comissió, sobretot si tenim en compte que sempre hi hem estat a favor», apunta Antoni Serra, president de l’associació.

Després d’un intercanvi d’impressions han tractat tota una sèrie de qüestions que preocupen als qui fan lloguer turístic, des de l’aplicació del RD 7/2019 que afecta a les comunitats de propietaris, el reglament de sancions i molts altres temes i, tant administració com patronal s'han emplaçar a continuar col·laborant i mantenir un diàleg fluid per a abordar tots els reptes que venen per davant.

Serra conclou que ha estat «una primera presa de contacte que valoram positivament, ara farem feina per mantenir un diàleg constant i que se’ns escolti com un actor més del sector turístic».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.