Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Prop de 1.700 llamps han caigut a Mallorca en les darreres 24 hores

34159

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a les Balears ha informat que en les darreres 24 hores han caigut prop de 1.700 llamps a la zona de Mallorca, la major part d'ells a la part occidental de l'illa i comptabilitzant també els caiguts a la mar.

La delegada territorial de l'Aemet a les Illes, María José Guerrero, ha explicat que tot i que els llamps han caigut de manera generalitzada, les dues grans zones d'acumulació han estat l'occidental -incloent Calvià, Banyalbufar, Estellencs i Esporles- i la zona al voltant de Lluc a la Serra de Tramuntana.

Així mateix, en les darreres 12 hores la Serra ha registrat unes precipitacions d'entre 30 i 60 litres per metre quadrat i a l'estació de Palma-Porto Pi s'han registrat pluges torrencials, caient en 10 minuts 17 litres per metre quadrat.

A Formentera, han caigut 11 litres per metre quadrat; a Eivissa, entre 11 i 16 litres; i a Menorca, entre quatre i 14 litres. A Mallorca, les zones on més ha plogut ha estat a la part occidental de Mallorca. Registrant 62 litres a Banyalbufar i 59 a Palma-Porto Pi. Les ratxes de vent més fortes han estat a l'aeroport de Palma amb 82 quilòmetres per hora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.