Setmanari d'informació local - 138 anys

Presenten 'Benvinguts al català', una guia d’acollida per als llatinoamericans de les Balears

34153

Després d'haver editat la guia "Salam al català" per a la comunitat araboparlant, la Plataforma per la Llengua Illes Balears ha editat un nou material d'integració lingüística per als llatinoamericans que viuen a l'arxipèlag. L'objectiu d'aquest llibret és posar sobre la taula els avantatges que té aprendre la llengua catalana, a més d'exposar una sèrie de relacions que han mantengut sempre lligades les comunitats de les Illes Balears i de l'Amèrica Llatina.

El proper dilluns 28 es durà a terme la primera presentació de la guia "Benvinguts al català" a a la Biblioteca Municipal d'Eivissa, Can Ventosa, on intervendran persones vinculades a l'aprenentatge de la llengua catalana i a l'acollida lingüística a Eivissa. El dimarts 29, a més, es farà una taula redona al cafè La Tertúlia de Palma a propòsit de la presentació de la guia. Aquest col·loqui comptarà amb la presència de membres i voluntaris de la Plataforma per la Llengua Illes Balears, així com de l'actual secretària autonòmica de Política Lingüística del Govern balear, Agustina Vilaret.

Amb aquests col·loquis la Plataforma per la Llengua pretén continuar fent feina per la llengua catalana «com a eina bàsica d'integració social al territori d'acollida». «Entenem que mostrant la llengua pròpia, i facilitant-ne l'aprenentatge per a la comunitat llatinoamericana de les Illes Balears contribuirem a l'àgil i ràpida adaptació al territori que els ha acollit», han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.