Setmanari d'informació local - 138 anys

ARCA demana a Cort que investigui les pintades vandàliques que perjudiquin el patrimoni

34139

Membres d'ARCA s'han reunit aquest dimarts amb la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover, i li han demanat que investigui les pintades vandàliques de Palma, especialment, en els casos en què s'hagi perjudicat patrimoni catalogat perquè podrien ser constitutius de delictes tipificats per llei.

Des de l'associació també han traslladat a Adrover que consideren que la presència d'efectius policials al carrer afavoriria un comportament cívic i li han demanat que inclogui la lluita contra les pintades vandàliques a les xerrades que la policia imparteix a infants en edat escolar. Des d'ARCA estan duent a terme una sèrie de reunions i treballs amb les diferents regidories de l'Ajuntament perquè es camini de manera eficaç cap a l'eradicació de les pintades vandàliques.

Segons han explicat, Adrover els ha traslladat que s'està treballant amb altres departaments de l'Ajuntament de Palma, com Emaya i Infraestructures, i que també que en l'àmbit intern s'estan simplificant i actualitzant protocols d'actuació. ARCA ha qualificat això de «bona notícia» encara que consideren que l'efecte de millora de neteja «encara no és prou visible».

D'altra banda, han indicat que tenen pendent una reunió amb Infraestructures que varen demanar fa tres mesos i que encara no ha estat concedida. Fins ara s'han reunit amb Emaya, la Regidoria d'Educació i aquest dimarts amb la de Seguretat Ciutadana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.