Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Joves d'EUIB de les Balears i el País Valencià rebutgen la sentència de l'1O

34109
Els Joves d'Esquerra Unida del País Valencià i Joves d'Esquerra Unida de les Illes Balears davant la resposta popular a la sentència de l'1O. «La sentència del procés, absolutament injusta i desproporcionada, mostra la feblesa democràtica de l'Estat espanyol», han apuntat.
Com a resposta, han recordat, s'ha obert un cicle de mobilitzacions molt important a Catalunya i a la resta de territoris en forma de solidaritat. «De manera exemplar s'han produït grans manifestacions per la llibertat de les preses polítiques i exiliades, per la defensa de la llibertat d'expressió i manifestació i per la conquesta del dret d'autodeterminació».
«Des de Joves d’Esquerra Unida del País Valencià i Joves d’Esquerra Unida de les Illes Balears volem mostrar tot el nostre suport a les germanes de Catalunya que s'han mobilitzat de forma exemplar malgrat la brutalitat policial que hem pogut veure. De la mateixa forma, ens mobilitzem arreu de tot el País Valencià i les Illes Balears, i animem a les companyes de la resta de l'Estat a fer-ho. El règim tremola davant la nostra solidaritat», han assenyalat.
Així mateix, han mostrat el seu suport als centenars de persones ferides els darrers dies, així com a les persones detengudes i empresonades. «Aquests empresonaments provisionals, sense judici, no només han afectat Catalunya, sinó que també s’ha empresonat una persona a Madrid, on no hi havia incendis ni barricades».
«Un Règim que envia la policia a exercir violència contra els seus ciutadans, que persegueix un pensament, que criminalitza el dret a la manifestació i que protegeix i blanqueja feixistes és un Règim que està morint i front al que hem de construir una alternativa federal, popular i solidària».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.