Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca promociona el turisme de golf a Marràqueix

34091
El Consell de Mallorca promociona el turisme de golf en una fira internacional a Marràqueix. | Consell de Mallorca

El Consell de Mallorca ha participat en la XXII edició de la fira internacional de turisme i golf International Golf Travel Market, IGTM, que aquest any s'ha celebrat del 14 al 17 de novembre a Marràqueix.

Segons ha informat el Consell, la fira ha estat promoguda per l'Associació Internacional d'Operadors de Golf, i cada any es duu a terme en un país diferent. En l'edició d'enguany, el Departament de Turisme ha estat present juntament amb l'Associació de Camps de golf de Mallorca i 15 coexpositores: VIVA Hotels & Resorts, Club de Golf Alcanada, Golf Maioris, Son Antem, Club de Golf Son Servera, Pure Salt, Hipotels, Safir Hotels, Park Hyatt Mallorca, Paula Golf Resort, Protur, Golf Park Puntiró, Hotel GPRO Valparaiso, Arabella Golf i Hotel Creu Tau.

Així mateix, Mallorca ha tingut una 'participació activa' en l'esdeveniment organitzant un dels berenars de treball, la qual cosa suposa un al·licient per tal de crear xarxa professional i establir nous contactes i sinergies entre els professionals del turisme de golf, segons els tècnics del Consell. L'IGTM ha acollit prop de 1.300 professionals dels viatges de golf procedents de 50 països del món.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.