Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI condemna «qualsevol acte de violència» i expressa el seu suport al professorat

34075

L'STEI Intersindical ha expressat aquest divendres el seu suport a la professora agredida, en un acte que considera «d'extrema gravetat», i fa extensiu el seu suport al professorat de les Illes Balears, «que fa feina en unes condicions complicades i amb un alumnat amb molta diversitat, amb escassesa de recursos per part de la Conselleria».

El sindicat considera que, malgrat la gravetat d'aquest fet, les comissions de convivència en els centres escolars «fan bé la seva feina» i, d’acord amb les dades recollides per l'Institut per a la Convivència, «el clima a les aules de les Illes Balears és bo i, si es produeix qualque episodi de conflicte i de violència, ho fa de manera esporàdica i aïllada». També ha valorat positivament els diferents serveis que s'han posat en marxa des del Servei d’atenció a la diversitat, per a atendre les situacions d'alteració del comportament i de conflictivitat que es puguin produir en els centres.

L'STEI considera que aquesta situació que s'ha produït és un «fracàs social, ja que el percentatge que els joves passen a l’escola és tan sols d’un 10%». «No es pot atribuir només al sistema educatiu i al seu entorn tota la responsabilitat quan s’esdevé un fet d’aquestes característiques». Per aquest motiu, l'STEI ha fet una crida al conjunt de la societat de les Illes Balears perquè «s'impliquin de bon de veres a l’hora d’atendre i d’entendre les necessitats i demandes dels nostres joves».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.