Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila participa en la trobada del Pacte de Batles i Batlesses pel Clima

34051

El batle de Palma, José Hila, participa aquest dijous en la trobada del Pacte de batles pel Clima i l'Energia Sostenible que se celebra a Màlaga, després de l'adhesió del Consistori a aquesta iniciativa el mes de juliol passat i que implica una sèrie de compromisos amb la sostenibilitat.

Segons ha detallat Cort, l'adhesió a aquesta iniciativa implica assumir compromisos com l'acceleració de la descarbonització del territori o aconseguir que la ciutadania pugui accedir a una energia més segura, sostenible i assequible.

Concretament, l'adhesió a aquest pacte implica treballar fins al 2030 per a reduir les emissions de CO2 en un 40 per cent a la ciutat. Així mateix, també estableix un full de ruta per a complir els compromisos i s'elaborarà un Pla d'Acció pel Clima i l'Energia sostenible en un termini de dos anys.

En aquest sentit, Hila ha declarat que l'assistència a aquesta trobada «reafirma el compromís de Palma amb la sostenibilitat» i ha recordat algunes de les mesures del Consistori en aquest sentit com l'ampliació de zones per a vianants, l'aplicació de mesures per a la pacificació del trànsit a Palma, la plantació de 10.000 arbres o la creació dels nous eixos cívics de Nuredunna i Cotlliure.

Així mateix, també ha volgut destacar la millora de la il·luminació de la ciutat mitjançant projectes d'eficiència energètica, així com aposta pel reciclatge municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.