Setmanari d'informació local - 138 anys

El periodista d'investigació de Público Carlos Enrique Bayo parlarà sobre 'Periodisme i clavegueres' a la FirONA

34043

La tercera edició de la FirONA, la fira de cultura i comunicació, organitzada per l'Associació Ona Mediterrània, editora de dBalears, L'ESTEL i Ona Mediterrània, començarà aquest dissabte a Inca amb una trobada de mitjans de comunicació locals de tot Mallorca a les 10 h al local de l'OCB d'Inca (Plaça de l'Àngel).

Tot seguit, a les 11 h, i al mateix lloc, es durà a terme la conferència 'Periodisme i clavegueres' amb el periodista d'investigació de Público Carlos Enrique Bayo.

Bayo va dirigir el diari Público des del 2012 al 2016 i ara és periodista d'investigació. Ha estat corresponsal a Moscou (1987-1992) i a Washington (1992-1996) i va ser enviat especial en els conflictes de l'Afganistan, Cambodja, Pròxim Orient i Armènia-Azerbaidjan. També ha documentat esdeveniments històrics com la catàstrofe de la Union Carbide a Bhopal, la caiguda del Mur de Berlín i la matança de Tiananmen, entre molts altres esdeveniments mundials. A més, va ser subdirector de La Voz de Asturias, director de publicacions del Grupo Joly, subdirector i creador de Diario de Sevilla, redactor-cap a Diario16 i El Periódico de Catalunya, i director adjunt d'ADN.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.