Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Palma acusa l'Estat de «seguir amb el seu deriva de més saturació» davant la previsió de creuers

34023

MÉS per Palma ha acusat Ports de l'Estat de «seguir amb el seu deriva de més saturació turística» davant la previsió de creuers per a 2020 que determina que el port de Palma concentrarà, almenys en dues ocasions, fins a set vaixells en una mateixa jornada.

Aquesta informació va ser publicada aquest dimarts per 'Diario de Mallorca' i, sobre això, la formació ecosobiranista ha alertat aquest dimecres en el seu compte de Twitter que la situació «suposa un perill per a la convivència veïnal i el medi ambient».


«Volem una Palma per a viure i no un parc temàtic! Moratòria ja. Govern, Ens posam?», han conclòs en la seva publicació en la xarxa social. Per part seva, la regidora de MÉS de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, ha advertit que «més turisme vol dir menys qualitat de vida i de visita», per la qual cosa ha recordat que el seu partit «té claríssim» que cal limitar l'arribada d'aquests per a «millorar la qualitat de tots».

El regidor de Cultura i Benestar Social de MÉS, Antoni Noguera, ha dit, també a Twitter, que «per a garantir la convivència entre veïnat i model turístic i no agreujar més l'emergència climàtica és imprescindible i obligatori decréixer en l'activitat de creuers a Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.