Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Model de Ciutat de Cort debat sobre el futur econòmic i l'emergència habitacional

33983

El Consell Municipal de Model de Ciutat, un òrgan consultiu permanent d'assessorament de l'Ajuntament de Palma, ha debatut sobre el futur econòmic i l'emergència habitacional, entre altres aspectes.

Segons han informat des del Consistori, en aquesta trobada han participat institucions, entitats socials i partits polítics per a fixar «els principals reptes» d'aquesta nova etapa i definir els àmbits concrets sobre els quals es debatrà en els pròxims mesos.

Els eixos de treball aprovats són Palma, ciutat de trobada i d'intercanvi com a lloc estratègic al Mediterrani; Palma, ciutat volguda, benvolguda i respectada; Palma, ciutat per a les persones; Palma, ciutat de barris; Palma, una ciutat oberta a la mar; i Palma, una ciutat verda front l'emergència climàtica, entre altres.

El Consell s'ha proposat reflexionar i debatre sobre aquestes qüestions també de manera oberta a la ciutadania a través de l'organització de Jornades temàtiques de treball, per a fomentar la reflexió social sobre els temes estratègics pel nou model de Ciutat.

Concretament, s'han establert sis temàtiques, l'habitatge accessible per a combatre l'emergència habitacional, la mobilitat sostenible per a fer front a l'emergència climàtica. la desturistització, diversificació econòmica, el patrimoni de Ciutat i l'àrea metropolitana.

Segons el Reglament de funcionament, el Consell es reunirà cada dos mesos i preveu crear comissions temàtiques o sectorials. La presidència del Consell correspon a la regidora de l'àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, i la vicepresidència recau actualment en el representant de la Fundació Gadeso.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.