Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern diu que vol «periodisme i no criteris polítics» en la gestió d'IB3

33981

La consellera d'Administracions Públiques i Modernització del Govern, Isabel Castro, ha indicat que l'executiu vol «periodisme i no criteris polítics» en la gestió de la Radiotelevisió pública de les Balears (IB3), alhora que ha reconegut que el Govern encara no ha pres una decisió ferma sobre la possible internalització dels serveis informatius d'IB3.

Així s'ha expressat Castro durant el ple del Parlament d'aquest dimarts on ha argumentat, també, que el Govern no vol precipitar-se i «llançar missatges en fals» respecte a la possible internalització, alhora que ha acusat l'anterior govern del PP «d'intervenció política» en la gestió de l'ens públic.

La consellera ha argumentat, també, que abans de prendre una decisió ferma en aquest sentit, el Govern ha d'analitzar l'impacte que suposaria aquest canvi de model en la gestió dels serveis informatius d'IB3. A més, Isabel Castro ha indicat que l'externalització actual dels serveis informatius de l'ens públic és fruit «d'una mala concepció inicial» i ha assegurat que des del Govern existeix un «compromís ferm» amb els professionals d'IB3, per a atendre les seves demandes laborals.

En aquest sentit, la diputada del PI Catalina Pons ha recordat, durant la seva interpel·lació, que el Govern va realitzar «amb doblers públics» un informe de viabilitat de costos per a dur a terme aquesta possible internalització, per la qual cosa ha argumentat que els grups polítics de l'oposició i els ciutadans tenen dret a conèixer els seus resultats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.