Setmanari d'informació local - 138 anys

Cancel·lats tres vols entre les Balears i Barcelona per protestes contra la sentència

33963

L'aerolínia Vueling ha cancel·lat tres vols que tenien connexió entre aeroports de les Balears amb l'Aeroport de Barcelona per les mobilitzacions en protesta de la sentència del Tribunal Suprem sobre el 'procés', segons han informat des d'Aena.

En concret, s'han cancel·lat dos vols (un d'anada i un altre de tornada) entre Menorca i Barcelona i un amb origen Barcelona i destinació Eivissa. Segons ha informat la companyia, s'ha vist obligada a cancel·lar una quinzena de vols en l'Aeroport de Barcelona fins al moment i no descarta noves cancel·lacions en el que queda d'aquest dilluns.

Fonts de l'aerolínia han explicat que «les tripulacions no estan arribant en el canvi de torn», i el mateix problema està succeint en els serveis de 'handling' i en els filtres de seguretat. La plataforma Tsunami Democràtic, que té més de 150.000 seguidors a Telegram, ha cridat als seus seguidors a paralitzar l'activitat de la infraestructura, i ha recomanat acudir a l'Aeroport del Prat amb qualsevol mitjà de transport: cotxe, Aerobús, tren, Metre, moto i taxi. Centenars de persones han realitzat concentracions en la infraestructura i assegudes enfront de diversos accessos a la T1.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.