Setmanari d'informació local - 138 anys

Malgrat les amenaces feixistes i les pressions polítiques, El MUR omple Felanitx de música i reivindicació

33945

Tot i les dificultats a les que s'han hagut d'enfrontar els promotors del Festival MUR (Música Urbana Reivindicativa), el parc de Sa Torre de Felanitx acollí durant el dissabte i la matinada de diumenge la mescla de festa i reivindicació que es proposava des del primer dia.

Des de les 12 del migdia i fins passades les 3.30 de la matinada d'aquest diumenge, més de mil persones varen passar pels diversos espais que oferia el festival i varen gaudir de les més de quaranta actuacions programades.

El manifest de la trobada el va llegir la germana de Valtònyc que va aparèixer a l'escenari acompanyada de bona part dels músics participants.

Aquesta primera edició del MUR Festival ha volgut donar continuïtat a les reivindicacions del concert per la Llibertat d'Expressió que es va fer al Velòdrom de les Illes Balears, ara fa un any.

Amb la llibertat d'expressió, el feminisme i la necessitat de la presència femenina i del col·lectiu LGTBI sobre els escenaris i l'ús de la llengua catalana en els espais musicals i d'oci com a principals propostes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.