Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca subvenciona la promoció del producte local amb 506.800 euros

33935
El Consell de Mallorca ha subvencionat actuacions per al foment del producte local. | Grup Serra/Arxiu

El Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca ha subvencionat amb 506.800 euros un total de 45 actuacions, realitzades entre juliol de 2018 i juny de 2019, que «promouen el comerç i el producte local i tenen repercussió mediàtica elevada».

Segons ha informat aquest dissabte la institució insular, entre les accions seleccionades es troben fires, activitats culturals i gastronòmiques, i iniciatives d'emprenedoria o de dinamització empresarial.

En concret, s'han destinat 49.398,12 euros a activitats culturals, gastronòmiques, esportives o lúdiques organitzades per entitats privades, com per exemple Half Marathon Magaluf, Winterchess, escacs i turisme, o la Nit del Vi, organitzada per l'associació Petits Cellers de les Illes Balears.

La majoria d'aquestes actuacions han tingut lloc entre els mesos d'hivern i primavera pel fet que «es demanava que aquestes actuacions tinguessin una gran repercussió i interès turístic, alhora que contribuïssin a la desestacionalització turística».

D'altra banda, 30 ajuntaments de Mallorca han rebut una subvenció que ascendeix a 401.220,50 euros «per tal de cobrir les despeses de la celebració de fires comercials que promocionen el comerç i els productes locals». L'import de la subvenció ha superat els 30.000 euros en els casos de Biniarrels, a Mancor, i Costitx en flor.

Així mateix s'han concedit 26.182,05 euros als ajuntaments d'Inca, Bunyola i Sant Llorenç des Cardassar «per a subvencionar activitats de foment de l'emprenedoria i la cooperació empresarial». En aquest sentit, també quatre associacions empresarials «que han dut a terme iniciatives de dinamització empresarial i de promoció del petit i mitjà comerç local» han rebut 30.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.