Setmanari Sóller

135
anys

El Consell de Mallorca subvenciona la promoció del producte local amb 506.800 euros

33935

El Consell de Mallorca ha subvencionat actuacions per al foment del producte local.

Grup Serra/Arxiu

El Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca ha subvencionat amb 506.800 euros un total de 45 actuacions, realitzades entre juliol de 2018 i juny de 2019, que «promouen el comerç i el producte local i tenen repercussió mediàtica elevada».

Segons ha informat aquest dissabte la institució insular, entre les accions seleccionades es troben fires, activitats culturals i gastronòmiques, i iniciatives d'emprenedoria o de dinamització empresarial.

En concret, s'han destinat 49.398,12 euros a activitats culturals, gastronòmiques, esportives o lúdiques organitzades per entitats privades, com per exemple Half Marathon Magaluf, Winterchess, escacs i turisme, o la Nit del Vi, organitzada per l'associació Petits Cellers de les Illes Balears.

La majoria d'aquestes actuacions han tingut lloc entre els mesos d'hivern i primavera pel fet que «es demanava que aquestes actuacions tinguessin una gran repercussió i interès turístic, alhora que contribuïssin a la desestacionalització turística».

D'altra banda, 30 ajuntaments de Mallorca han rebut una subvenció que ascendeix a 401.220,50 euros «per tal de cobrir les despeses de la celebració de fires comercials que promocionen el comerç i els productes locals». L'import de la subvenció ha superat els 30.000 euros en els casos de Biniarrels, a Mancor, i Costitx en flor.

Així mateix s'han concedit 26.182,05 euros als ajuntaments d'Inca, Bunyola i Sant Llorenç des Cardassar «per a subvencionar activitats de foment de l'emprenedoria i la cooperació empresarial». En aquest sentit, també quatre associacions empresarials «que han dut a terme iniciatives de dinamització empresarial i de promoció del petit i mitjà comerç local» han rebut 30.000 euros.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris