Setmanari d'informació local - 138 anys

Una maleta sospitosa d'explosius retarda mitja hora la correguda de bous d'Inca

Un centenar de persones ha participat en la concentració antitaurina

33939
La Guàrdia Civil ha activat el dispositiu dels TEDAX. | Lola Olmo/Última Hora

Una maleta sospitosa d'explosius devora la plaça de toros d'Inca ha fet retardar mitja hora l'inici de la cursa de toros d'aquest dissabte. També ha fet canviar de lloc la manifestació antitaurina.

Tal com informa Última Hora, la Guàrdia Civil ha activat els TEDAX i ha reubicat els manifestants en un reducte al costat de la plaça Antoni Mateu i ha tallat l'accés al carrer Germanies, on està situada la porta principal del recinte i en la qual es trobava la maleta sospitosa.

Això ha provocat moments de tensió entre els manifestants, al voltant d'un centenar, i la Guàrdia Civil, que ha desviat al públic que assistia a la correguda cap a una porta posterior. També la correguda taurina ha començat amb més de mitja hora de retard, fins que els experts en explosius han comprovat que es tractava d'una falsa alarma.

La manifestació havia estat convocada per l'Associació Animalista de les Illes Balears. A la protesta s'han anat sumant altres entitats animalistes. Entre els concentrats també es trobaven els regidors de l'Ajuntament d'Inca Alice Weber i Biel Frontera (MÉS per Inca) que s'han mostrat contraris, al llarg d'aquesta setmana, a la celebració de la correguda.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.