Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Els Pets fan una crida a participar en la FirONA: 'Vine a la festa!'

33933
Els Pets i Cabot obriran la FirONA amb un concert. | dBalears

Els Pets han fet una crida a participar en la FirONA de la millor manera possible, recomanant escoltar la seva emblemàtica cançó, 'Vine a la festa'. Els Pets, al costat de Cabot, són els grups que actuaran al Quarter General Luque d'Inca el 18 d'octubre en el marc d'aquesta fira de la comunicació.

Així, la capital del Raiguer acollirà els propers dies 18 i 19 d'octubre la tercera edició d'aquesta fira de cultura i comunicació que organitza l'Associació Ona Mediterrània, editora de dBalears, L'ESTEL i Ona Mediterrània, juntament amb l'Obra Cultural Balear. La fira compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Inca i Parlem Telecom.

La trobada començarà el divendres amb el concert que començarà a les 21.00 hores. Les entrades ja poden adquirir-se des de la web ticketib.com. Dissabte continuaran les activitats amb una jornada de mitjans i conferències de diversos professionals del món de la cultura i la comunicació. A més, per a amenitzar la jornada gaudirem d'una ballada amb els inquers Cofre Antic i tot seguit tendrem Vermut amb Swing i classe oberta de lindy hop amb Sa Cotxeria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.