Setmanari Sóller

134
anys

Ramón Morey destaca la sensibilitat de la Guàrdia Civil amb la «identitat lingüística de Balears», en la festa de la patrona del cos

33917

11-10-2019

Cinisme o astúcia d'un vell tauró de la política balear. El delegat en funcions del govern espanyol a les Illes Balears, Ramón Morey ha exhibit una mescla d'ambdues durant la festa de la patrona de la Guàrdia Civil celebrada a la caserna de Palma.

Ramón Morey ha defensat aquest divendres la «sensibilitat» de la Guàrdia Civil respecte a la «identitat lingüística de Balears», i ha destacat que «la implicació» del coronel en cap, Alejandro Hernández Mosquera, és «absoluta» en aquesta qüestió.

«S'ha qüestionat la sensibilitat del cos respecte a la identitat lingüística de Balears. Res més lluny de la realitat», ha declarat Morey, que s'ha mostrat «conscient» de la intenció del cos de «mantenir i implementar accions de sensibilització i coneixement del català perquè els guàrdies civils es puguin adaptar més ràpidament a l'entorn social, cultural i lingüístic de les societats i pobles de les illes».

El delegat del govern de Pedro Sánchez, també ha lloat en el seu discurs el treball diari que realitza la Guàrdia Civil per a vetlar per la seguretat de tota la societat, tant a terra, a la mar i a l'aire.

Morell ha recalcat que el cos militar ha de sentir-se orgullós del sentiment de pertànyer a un col·lectiu que manté els mateixos valors des de la seva creació, fa més d'un segle. El delegat ha fet un balanç de les principals operacions policials realitzades aquest any per la Guàrdia Civil.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris