Setmanari d'informació local - 138 anys

Les candidates de Podem acusen Sánchez d'estar «en mans del poder»

33907

Les candidates al Congrés dels Diputats, Antònia Jover i Lucía Muñoz, i la candidata al Senat per Mallorca, Beni Aguiló, han defensat aquest divendres que «per a canviar les coses s'ha de fer des del Govern perquè fer política donant suport a altres partits no ha funcionat».

Així s'han pronunciat durant un desdejuni informatiu en el qual han estat preguntades sobre la irrupció Más País a les Balears, i, sobre aquest tema, han assegurat que «tothom té dret a presentar-se», encara que, segons ha dit Jover, no pensen en si un partit els donarà o llevar vots.

En aquest sentit, ha insistit que la formació lluitarà per ser la primera força i en què confia «en el poder de la gent per a aconseguir-lo». «Ells tenen clar qui ha treballat per a formar Govern i qui no», ha declarat Jover en al·lusió als votants.

Adverteixen que «Si Sánchez pot pactar amb la dreta ho farà»

D'altra banda, se'ls ha demanat per un possible acord amb la dreta del president en funcions, Pedro Sánchez, després que el candidat a la presidència de Ciudadanos, Albert Rivera, aixequés el veto al PSOE, Jover ha dit tenir clar que «si Sánchez pot governar amb la dreta ho farà».

No obstant això, la candidata de Podem Balears al Congrés, Antònia Jover, ha insistit que si la formació té el poder suficient, Sánchez «es veurà obligat a formar un govern progressista».

Acusen Sánchez d'estar «en mans del poder»

En aquest sentit, la també candidata de Podem Balears al Congrés, Lucía Muñoz, ha acusat el president espanyol en funcions d'estar «en mans del poder i ser un producte del 'màrqueting».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.