Setmanari d'informació local - 138 anys

El centre Flassaders acull una exposició contra abusos sexuals a menors d'edat

33903

El centre Flassaders acull a partir d'aquest dilluns, 14 d'octubre, i fins al 31 d'aquest mes, l'exposició 'Crida ben fort, Estela!', composta per dibuixos de prop de 1.700 alumnes d'escoles de Palma amb l'objectiu de donar una «eina de protecció» davant els casos d'abús sexual en menors d'edat.

Segons ha informat Cort, la mostra, organitzada per l'Ajuntament en col·laboració amb la Fundació 'Rana', ensenya què pot fer un estudiant de primària o secundària davant una amenaça d'abús sexual i permet la possibilitat de concertar visites en grup. La Fundació 'Rana' en col·laboració amb el programa Palma Educa ofereix als col·legis aquest recurs amb la finalitat d'aconseguir que els infants creixin en un entorn segur, aprenguin a identificar una situació de probable abús i sàpiguen demanar ajuda si asseuen que estan en perill.

«És important que hi hagi iniciatives com aquestes que ajudin als infdants a saber quan es troben davant una situació d'abús», ha explicat la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.