Setmanari d'informació local - 138 anys

Sindicat Alternativa demana si l'escola pública «no mereix millores» després de l'acord amb la concertada

33887

El Sindicat Alternativa Docent ha demanat aquest dijous si l'escola pública «no mereix millores», després de l'acord de millora entre el Govern, patronals i sindicats en la Mesa de la concertada. El sindicat ha criticat que el Govern «despista amb els marcatges i els convenis per a impartir religió islàmica i mentre negocia millores econòmiques amb l'escola concertada just ara que vénen eleccions».

«Què passa amb l'acord de millora de l'ensenyament públic, que va comunicar amb màxima solemnitat el conseller abans de les eleccions autonòmiques?», s'ha preguntat l'organització sindical, que ha recordat reivindicacions com la reducció de ràtios, la càrrega d'hores lectives, l'equiparació de complements amb Canàries, la reducció horària per a majors de 55 anys, la Lomce o la recuperació del poder adquisitiu dels docents.

Per al sindicat, «és evident» que moltes d'aquestes reivindicacions requereixen «una forta inversió econòmica», i amb pressupostos prorrogats a l'Estat, el conseller «té l'excusa perfecta per a insistir que no hi ha fons disponibles». «Si no hi ha partides econòmiques per a la pública, tampoc han de tenir per a la concertada, o ens va enganyar?», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.