Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS Palma celebra la VIII edició dels Premis 'Sinofós' que reconeixen entitats locals

33885

La Formació MÉS-Estimam Palma ha celebrat aquest dijous la VIII edició dels Premis 'Sinofós' que reconeixen el treball que fan diferents entitats de Palma amb l'objectiu d'aconseguir «una societat més justa, solidària, humana i habitable».

Segons ha detallat la formació, les entitats guardonades havien estat triades, prèviament, per la militància i els simpatitzants de la formació ecosobiranista. Així, en total s'han lliurat quatre premis, el primer dels quals, titulat Palma Sostenible, s'ha lliurat al programa SOS Palma Aquarium de salvament de tortugues marines. Així mateix, el guardó Palma Creativa ha estat lliurat als Cossieres de Son Sardina pel seu treball de «cohesió i transformació social».

D'altra banda, el premi Palma Inclusiva s'ha lliurat a l'Escola Rafal Vell, «per 50 anys d'escola catalana i progressista». Finalment, també s'ha atorgat el premi Palma Indignada, una distinció irònica que es lliura a col·lectius que actuen en contra dels valors de MÉS-Estimam Palma i que en aquesta edició ha recaigut sobre els creuers que visiten la ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.